Liviu Teodorescu si Andra fac un cover dupa Smiley - Oarecare (video)

Liviu Teodorescu isi incanta fanii cu un cover dupa hitul lui Smiley, Oarecare. Cantaretul vine cu propria sa versiune, care ii pune in valoare vocea, si cu un vizual filmat in stil selfie, in timp ce se plimba prin oras.

Il respect mult pe Smiley si imi place enorm ultima lui piesa, "Oarecare". Asa ca am facut si eu o varianta a mea, am luat telefonul si m-am filmat prin Bucuresti si uite ce a iesit:)). Enjoy si.. dati mai departe, poate ajunge chiar la urechile lui Smileeeey!:D, a scris Liviu pe contul sau de Facebook.

Mai jos aveti si coverul Andrei, facut in cadrul matinalului de la Kiss FM, pentru comparatie.

 

Cover-urile pentru "Earned it” si "Oarecare” sunt doar inceputul unei serii de materiale video pe canalul de YouTube al cantaretului: "M-am gandit sa iau cateva piese ale altor artisti si sa le refac in stilul meu. imi place sa le ofer oamenilor o alta perspectiva asupra muzicii pe care o aud zilnic la radio. Vor mai urma! Subscribe!”

Liviu Teodorescu a lansat la finalul anului trecut piesa Un loc in viata ta, dupa ce s-a aflat in topul celor mai difuzate piese romanesti datorita colaborarii cu Andra si piesei Asa e dragostea.

Cum vi se pare versiunea lui Liviu pentru hitul lui Smiley?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL