Lora a filmat videoclipul pentru Capul Sus! (poze)

Lora se pregateste de lansarea unui nou single, Capul Sus, si a filmat deja clipul in weekendul trecut. Noua piesa este tot o compozitie Adi Sina, iar de regia clipului s-a ocupat Florin Bontea.

Povestea videoclipului se invarte in jurul unei tinere si relatiei pe care aceasta o are cu parintii ei, iar filmarile au durat doua zile, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc joia aceasta intr-un club din Bucuresti.

Lora a spus despre noua ei piesa:

Piesa mi se potriveste foarte bine si transmite un mesaj inspirational: indiferent cata lume nu crede in visul tau, fie ca este vorba de parinti, prieteni sau simple cunostinte, important este ca tu sa crezi in sansa ta. Pe scurt, daca tu ai incredere in tine si stii ce vrei, trebuie sa mergi pe drumul tau, fara sa tii cont de parerea celor din jur”.

Cantareata a mai adaugat:

Mesajul melodiei este foarte clar: Capul sus! Piesa vorbeste despre relatia unei tinere cu parintii ei si cred ca multe fete se vor regasi in versurile sale”

Lora ne-a oferit anul trecut un clip foarte dragut pentru single-ul ei Fara el, o alta piese produsa de Adi Sina, care ne-a placut mult, chiar daca nu a fost in topul celor mai difuzate melodii de pe radio. In plus, am putut sa o vedem intr-o sedinta foto sexy-sport pentru revista FHM, unde ne-a aratat cat de fit este.

Asteptati noul single Lora? Credeti ca poate avea succesul pe care il au alte cantarete de la noi?


1 comentariu

  • au fost altele anul trecut care au facut furori din pacate cea mentionata de voi care nu a reusit anul trecut sa surprinda daca voua v-a placut foarte bine mie nu prea mi-a placut nu ma impresionat asa mult merge s-o asculti nu stiu cand esti trist suparat etc fiindca este o piesa trista

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL