Loredana - Nu stiu cine esti (live @ ProFM)

Loredana a demonstrat inca o data de ce e una dintre cele mai tari artiste din Romania, facand show si intr-un simplu studio de radio. Cantareata a cantat live si acustic Extravaganza dar si cel mai recent single al ei, Nu stiu cine esti.

In plus, pentru ca spectacolul sa fie complet, Lori a oferit si un moment cu muzica populara dedicat celor care s-au trezit de dimineata si mai au nevoie de un boost de energie. Haideti sa o urmarim mai departe.

Loredana a lansat in luna noiembrie un nou single alaturi de o alta voce masculina din muzica romaneasca - Cornel Ilie de la Vunk. Nu stiu cine esti a aparut direct cu videoclip, pe care il gasiti aici si a inceput sa fie difuzata la radio. Totusi, piesa nu se bucura de acelasi succes ca precedentul ei single, Apa, un featuring cu rapperul Cabron, care a ajuns in varful clasamentului celor mai difuzate piese.

Recent, Loredana a aparut ca artist invitat pe o noua piesa lansata de Carla's Dream, Lumea ta, iar artista va incepe si un turneu prin Romania, dupa ce showul Magic de la Bucuresti a fost sold out in ambele seri.

Ce ziceti de momentul live al Loredanei? Ati vrea sa o vedeti si in concert?


1 comentariu

  • 1. catalina in 20.01.2014 /00:27

    Loredana e geniala ca performer live. E evident cat de mult ii place sa cante. super talent

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL