Madalin Farc te invita la cursuri de dans in Bucuresti

Cum toata vara si-a petrecut-o in afara granitelor, predand workshop-uri in scoli de dans din Elvetia, Estonia si Anglia, Madalin Farc se intoarce acasa pentru a tine timp de sase saptamani cursuri de dans dedicate tuturor dansatorilor si coregrafilor ce vor sa invete cateva din secretele succesului in arta miscarii.

Dupa ce a colaborat atat cu artisti de top din Romania precum Alexandra Stan, Inna, Smiley, Alex Velea, Corina etc, dar si-a pus amprenta si asupra celor mai vizionate emisiuni tv, “Romanii au talent” si “Vocea Romaniei”, cel mai tanar coregraf roman vrea sa impartaseasca din aptitudinile lui de dansator prin cursul “Tine pasul cu tine”, incepand cu 10 noiembrie, ora 20.

Cursul va avea trei pasi, mai precis 90 de minute de coregrafie pe diferite stiluri si influente, Safe N’Stretch, o combinatie de stretch-uri ce-si propune sa creasca elasticitatea si viata in dans si Grooves & Techniques, tehnici ce vor cizela aptitudinile de performer. Cu toate ca dansul este principala activitate a acestui curs, pentru o mai buna intelegere a pietei de dans din Romania, va fi abordata si partea de Business Strategy in Dance.

 

V-ati duce la asemenea cursuri? 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL