Madalina Cernat – Linistea (Single Nou)

Dupa colaborarile cu Alessandro Danescu si F.Charm, Madalina Cernat revine cu un nou single, de asta data compus integral de ea. “Linistea” a fost lansata la inceput de aprilie, fiind o piesa sensibila, care evidentiaza cat de imprevizibil este parcursul unei povesti de iubire.Artista in varsta de 19 de ani a inceput sa cante de la 6 ani si inca din adolescenta colaboreaza cu Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiesti, orasul ei natal, unde canta periodic in spectacole de revista.

In februarie 2017, Madalina a lansat primul ei single, “I’m coming home”, in colaborare cu Alessandro Danescu, iar la inceputul anului 2018 piesa “Fara control”, ambele fiind compuse de F.Charm.

Pe langa spectacolele de revista si activitatea de la “Universitatea Nationala de Muzica” din Bucuresti acolo unde este studenta in anul I, Madalina are mai multe proiecte pentru perioada urmatoare. Va lansa un alt cantec compus de ea si va incepe colaborarea cu Clanker Jones, obiectivul principal fiind acum publicul din strainatate.

Pana atunci, puteti asculta mai jos cel mai recent single al Madalinei, “Linistea”.
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL