Madalina Ghenea l-a provocat pe Cornel Ilie in Ice Bucket Challenge! Cum i-a raspuns liderul Vunk?

Intr-o postare pe facebook, Madalina Ghenea l-a provocat pe Cornel Ilie in Campania Ice Bucket Challenge, iar liderul trupei VUNK i-a raspuns altfel decit s-ar fi asteptat.

“Din pacate, din motive medicale nu pot sa duc provocarea pina la capat pentru ca am avut un accident de masina la inceputul saptaminii trecute si trebuie sa fiu foarte atent cu ceafa si cu umerii. Am facut donatia pentru ALS si duc mai departe o alta campanie si o alta provocare inceputa de alti colegi. Sper sa nu fiu ultimul care face asta, dar va invit sa donati singe.”, spune Cornel Ilie intr-o inregistrare afisata pe pagina sa de facebook.

El a adaugat ca primii 50 de tineri care fac dovada ca au donat singe primesc bilete la concertul trupei, VUNK in Orasul Minunilor, de pe 3 octombrie de la Sala Polivalenta pentru ca …”e in single tau sa fii erou”. Artistul i-a mai nominalizat pe Sisu, Adrian Despot si pe Dan Puric in aceeasi campanie, sa faca donatia si sa duca mesajul mai departe.

Filmul a fost postat si pe pagina orasului virtual pe care VUNK l-a creat, Orasul Minunilor, o comunitate a oamenilor care vor sa schimbe lumea in mai bine prin fapte mici, dar cu perseverenta. Semn ca VUNK si fanii sai impart aceleasi valori si cred in aceleasi lucruri frumoase, la mai putin de o ora de la postarea lui Cornel Ilie, pe pagina sa de facebook, fanii isi postau carnetele de donator, cu donatii in ultimele zile.

Vrei sa donezi si tu? IMPLICA-TE!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL