Mariah Carey - O Come All Ye Faithful, booklet album Merry Christmas II You

A aparut o noua piesa inclusa pe albumul Merry Christmas II You ce va fi lansat de Mariah Carey pe 2 noiembrie. O Come All Ye Faithful este singura melodie de pe materialul de Craciun ce beneficiaza de o colaborare.

Persoana care si-a pus amprenta vocala pe O Come All Ye Faithful este mama lui Mariah, cantareata de opera Patricia Carey. Pe piesa veti putea auzi si un cor gospel.

Recent a scapat in online si bookletul albumului Merry Christmas II You. Sunt imagini cu Mariah si catelul ei langa bradul impodobit.

Mai jos puteti asculta piesa si tot mai jos aveti si scanurile cu copertile noului material. Enjoy! Va place?

Foto via


3 comentarii

  • mariah are o voce speciala,clar, nu stiam ca mama ei este cantareata de opera...oricum fac treaba buna impreuna, au voci superbe

  • WOW!! big grin Vocea e ... remarcabila. Mi-ar face placere si as vrea sa ascult albumul.

  • Mariah e cantareata cu una dintre cele mai mari, uluitoare voci din lume. Pentru mine ea e nr.1! Precedentul album de Craciun al lui Mariah Carey il ascult de fiecare data cu mare placere, il asociez cu sarbatorile de iarna, asa cum se intampla si cu Hrusca. L-am achizitionat in repetate randuri, pt ca de fiecare data imi "disparea"happytongue! Abia astept noul ei album de sarbatori!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL