Marius Nedelcu @ VIP Hour pe Music Channel (promo)

Marius Nedelcu este primul invitat in noul sezon al emisiunii VIP Hour al prietenilor de la Music Channel. Artistul isi va prezenta preferintele muzicale timp de o ora. Momentan avem un promo al inregistrarii.

 

VIP Hour este una dintre cele mai urmarite emisiuni difuzate de Music Channel iar Marius Nedelcu a fost o alegere potrivita pentru redeschidere mai ales ca el a revenit de curand in industria muzicala. In topul preferintelor sale muzicale se afla Jessie J cu Price Tag, Cee Lo Green cu Forget You, Adele cu Rolling in the deep si Smiley cu Dream Girl.

Mai jos aveti promo-ul showului. Daca veti urmari emisiunea, veti auzi comentariile sincere si amuzante pe marginea pieselor alese. Marius a fost deschis si a comentat despre versurile unor melodii si felul in care arata Adele!  

Emisiunea VIP Hour este difuzata la Music Channel sambata de la 21:00 si duminica, in reluare, de la 15:00. In afara de inregistrarea asta, Marius a mai filmat si un interviu care va fi difuzat in mai multe parti in cadrul stirilor muzicale de la TV.

Pana sambata, cand apare emisiunea, va intreb daca ati ascultat noul single al artistului - Slow It Down? E o colaborare cu Alexandra Ungureanu ce a fost lansata in premiera la noi si se bucura de reactii bune in online. Va place? Ce ziceti de cele patru melodii deconspirate din topul lui?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL