Mary J Blige, 5 Seconds of Summer si altii canta la American Music Awards 2014

Mary J Blige, alaturi de Sam Smith si 5 Seconds of Summer vor canta la editia de anul acesta la American Music Awards. Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie la Los Angeles, iar Iggy Azalea este unul dintre artistii cu cele mai multe nominalizari.

Din moment ce Mary J Blige si Sam Smith au lucrat impreuna atat pentru remixurile britanicului cat si pentru noul album al reginei Hip-Hop/Soul, e de asteptat ca cei doi sa faca un medley din cele mai noi piese ale lor.

Atat Smith cat si 5 Seconds of Summer se afla in competitie pentru premiul la categoria new artist of the year, in timp ce Katy Perry, Pharrell si John Legend au strans fiecare cata cinci nominalizari, in timp ce Lorde a strans patru categorii. Pitbull a fost ales drept gazda showului unde mai sunt nominalizati Beyonce, Eminem si One Direction.

Mary J Blige mai bifeaza astfel inca o promovare pentru noul ei album, The London Sessions, asteptat sa apara la inceputul lunii decembrie. Discul beneficiaza deja de un single oficial lansat, Right Now, iar intre timp au mai aparut cateva piese ca Whole Damn Year sau Nobody But You.

Cum vi se pare line-up-ul? Cine credeti ca va mai fi inclus pe lista?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL