Maxim - Wildest Moments (cover dupa Jessie Ware)

MAXIM, cei mai cool artisti noi din ultimul an, sarbatoresc astazi UN AN de la lansare! Vezi noul cover al baietilor care au cucerit topurile cu "Sarutari criminale"!

 

In urma cu un an, fix pe 15 iulie 2013, a debutat pe Urban.ro si pe YouTube trupa Maxim. Au lansat cateva coveruri, au venit cu un buzz single menit sa ii aduca in fata publicului de la Media Music Awards 2013 unde au avut si prima aparitie in public iar astazi, pe 15 iulie 2014, baietii lui Adrian Sina sarbatoresc un an de la lansare cu un succes formidabil.

Piesa "Sarutari criminale" s-a auzit toata primavara si se va auzi si toata vara la radio din orice difuzor. Pentru a sarbatori alaturi de fanii lor ziua lor de nastere, MAXIM aduc un cover dupa Jessie Ware si Wildest Moments. Daca s-au lansat cu un cover, e o idee buna sa petreaca tot cu un cover. PLAY!

MAXIM - Ecou ( Elena Gheorghe Cover )

Vezi AICI inregistrarea de la URBAN LIVE cu Maxim cantand un cover dupa What's Up - Taxi!

LIKE it? Le urezi si tu LA MULTI ANI celor de la MAXIM?


2 comentarii

  • 1. Andreea C in 16.07.2014 /01:25

    Jessie Ware are o voce puternica si, cred eu, poate ca asta-i motivul pentru care a scos un clip simplu.

    Baietii astia ma plictisesc. Melodia originala este ritmata, insa coverul baietilor, nu.

    Deci nu.

  • 2. Andra maximerforever❤❤❤❤ in 12.02.2015 /19:44

    Cover-ul este foarte dragut, il ascult de nenumarate ori si seamana cu originalul sau chiar este mai bun. Trupa este super, baietii sunt perfecti, sper ca anul acesta sa fie si mai bun decat cel precedent!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL