Maximilian - Maxim, Am Spus! (poze de la concertul de lansare al albumului)

Maximilian si invitatii sai au incendiat aseara Club Colectiv din Bucuresti cu concertul de lansare al albumului "Maxim, Am Spus!!".

 

Peste 500 de oameni l-au sustinut pe Maximilian la concertul de lansare al albumului "Maxim, Am Spus!" aseara. Au fost multi oameni cunoscuti, multi prieteni atat ai artistului cat si ai celor care au urcat pe scena: DOC, Deliric, Nane, Tranda, Guess Who, Junky, Mitza, Grasu XXL, Alan & Kepa, Aforic, Arsua, Keed, Keri si multi altii au facut show.

Concertul a fost bazat pe playlistul albumului, piesa de rezistenta fiind cel mai recent single al lui "Zbor cu parapanta" pe care a cantat-o la final ca BIS cand au urcat toti prietenii pe scena iar fanii au fost in delir.

01. Superego
02. Italia '98 cu What s Up
03. Maxim, Am Spus!!! cu DOC
04. Bani De La...
05. Domnioare cu Zhao & Spike
06. La Ele
07. Zbor Cu Parapanta cu Grasu XXL
08. La Tiganci cu Mefx
09. Bat Campii
10. Like A Boss cu MefX
11. Sophie cu MefX
12. Arata Bine cu MefX & Dj Oldskull
13. Au, Ma Frige! cu Grasu XXL
14. Pipa-Joint-Bong cu Mitza (Agresiv) & Junky
15. Fericirea (Banii N-Aduc...) cu Deliric & Junky
16. Omu' Tau

ASCULTA AICI albumul "Maxim , Am spus!!!" in intregime, gratuit si nu uita sa il cumperi daca iti place si respecti artistul! 

Vezi mai jos o galerie foto din timpul concertului realizata de colegul Valentin-Narcis Sturzu exclusiv pentru Urban.ro!


1 comentariu

  • 1. eliseia in 21.03.2014 /17:09

    sunte-ti cei mai buni din lume de pe planeta sa spunem asa ca sunntettttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cey mai buni sunt fanul vostru numarul unul credety-ma? suntetiiiiiiiiiiiiiii cei mai bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii din lumeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL