Maximilian la Driftul de noapte la Radio Zebra (poscast exclusiv)

Marti seara Maximilian a fost invitatul emisiunii Driftul de Noapte cu Cretzu si Escu, de la Radio Zebra. Noi am pus mana pe podcast si va prezentam ce s-a discutat in timpul emisiei.

 

A fost un interviu in stilul Radio Zebra si pentru ca a fost primul material de acest gen, tot acum s-a conturat acest stil. O discutie libera, multe glume mai mult sau mai putin bune si voie buna. Cam asa s-ar caracteriza discutia de marti seara.

 S-a vorbit despre muzica, evident, despre planurile de viitor ale lui Maxi (n-au lipsit clasicele intrebari de genul "Pe cand un nou album?", venite din partea fanilor pe Facebook), dar si despre alte subiecte interesante.

Emisiunea a durat cam doua ore, dar eu mm decupat doar partea in care s-a vorbit (cu Movie Maker asa ca nu dati cu pietre daca nu e la milisecunda), pentru ca am zis ca n-are rost sa ascultati si melodiile din emisiune.

Chiar si-asa, observ ca baietii s-au intins destul de mult la vorba. Cam asta fac si eu asa ca mai bine va las pe voi sa ascultati si sa va dati cu parerea dupa. Auditie placuta!

Maximilian a fost primul artist dintr-o serie lunga de invitati la Driftul de Noapte. Saptamana viitoare Connect-R va fi invitatul lui Crezu si Escu si speram ca data viitoare sa fim si noi in studio.

Se pare ca a fost destul de distractiv cu Maximilian.

Pe Maximilian l-am vazut recent la Cupa Liceelor la Street Dance, iar ultima sa piesa, "Sophie" se bucura de un adevarat succes, fiind difuzata pe aproape toate radio-urile si televiziunile de muzica de la noi.

Va lasam acum cu cateva poze din studio, iar mai multe gasiti pe pagina de Facebook a celor de la Radio Zebra.

Cum vi s-a parut emisiunea cu Maximilian? Ati aflat lucruri noi?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL