Melodie noua: Laurentiu Duta - "Visator"

De cateva zile am tot ascultat pe Radio 21 cea mai noua piesa a lui Laurentiu Duta, intitulata "Visator"! Este primul single de pe albumul sau solo, album care este aproape gata de lansare (chiar in urma cu mai putin de 2 saptamani, Vali Barbulescu a facut pe litoral o sedinta foto cu Laurentiu pentru album). Cateva poze de la filmarea videoclipului "Visator" puteti gasi pe site-ul Radio 21.

Iar daca nu ati auzit inca melodia va invit sa o ascultati acum, si sa ne lasati un comentariu in care sa ne spuneti cum vi se pare ;) Viitor hit sau nu? Se va ridica la succesul pe care l-au avut piesele 3SE in cei 11 ani? Credeti ca a facut o alegere buna lansandu-se solo?


47 comentarii

 • LA MULTI ANI! felicitari pentru tot ce ai facut si pentru ceea ce esti!
  multa sanatate si putere de munca! multe complimente pentru familia ta!

 • super tare bafta in continuare

 • intotdeauna ai cantat extraordinar.melodiile tale sunt super si aceasta la fel.sa mai vii prin tulcea te asteptam.poop

 • 44. Maria Popan in 01.06.2009 /00:24

  Imi plac toate piesele de la 3SE si le stiu pe toate, dar asta e si mai frumoasa, e super tareeeeeeeeee!

 • desi azi nu se prea mai asculta la radio, piesa asta (ca de altfel fiecare piesa ce isi are timpul ei la radio), e superba si a la corazon ..... love struck love struck happy Laurentiu evident talentat.

 • 46. alexandra in 01.09.2009 /02:17

  e super melodialove struck dar qm s numeste albumul solo al lui laurentiu?

 • [...] foarte frumoas? dupa parerea mea. Toate bune si frumoase p?n? aici, dar în articolul scris pe site-ul deunde am aflat de lansarea aceste noi piese incint? destul de transparent la un scandal. [...]

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL