Micke - Juego, El Amor (acoustic session)

Micke Moreno, artistul de origine columbiana pe care l-am ascultat alaturi de Antonia pe El Amor, vine cu varianta acustica a acestui single, dar si cu urmatoarea sa lansare: Juego.

Micke Moreno este de origine columbiana si a mostenit talentul artistic de la parintii sai. La numai 3 ani a aparut intr-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul catre nu mai putin de 70 de productii din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, piese de teatru si concerte.

Show-urile sale au fost difuzate de marile canale TV din America Latina, printre care Disney Kids, Fox Telecolumbia, Teleset sau Caracol TV. In 2016 a participat la show-ul TV „La Banda”, alaturi de Yoandri Cabrera si Fabyan Sanchez. In 2017, Micke semneaza cu Global Latin, divizie a Global Records, si colaboreaza cu producatori si compozitori din lumea intreaga.

Muzica este marea sa pasiune, astfel ca Micke a incercat permanent sa se perfectioneze: a invatat singur sa cante la chitara, pian, tobe si ukulele si si-a compus mereu singur piesele.

Piesa sa cu Antonia a ajuns deja la 3.5 milioane de views pe Youtube, iar voi o gasiti aici. Antonia a fost prezenta in aceasta vara in topuri alaturi de Alex Velea cu Iubirea mea, track care a ajuns si in topul celor mai difuzate piese ale sezonului urcand pe locul 26.

Va place muzica lui Micke?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL