Nane si Tranda nu vor ajunge la concertul OKAPI TATI

Vestea proastă: Nane și Tranda nu vor fi văzuți la concertul de lansare al mixtape-ului „OkapiTati”!

Concertele de la Galați și, respectiv, Lugoj, care vor avea loc în același timp cu evenimentul din 10 octombrie din Club Colectiv, nu au putut fi reprogramate, din păcate, așa încât lansarea mixtape-ului se va întâmpla fără cei doi pe scenă. O veste tristă atât pentru toți fanii Okapi Sound, cât și pentru colegii celor doi de la Okapi:

„E un pic aiurea că nu o să ajungă nici Tranda și nici Nane, dar așa e-n tenis uneori... tre’ să faci ce tre’ să faci!", a declarat Grasu XXL despre absența motivată a celor doi.

„Îmi pare rău că nu pot să ajung, dar concertul de la Galați s-a stabilit înainte de concertul de lansare din București și, din păcate, nu s-a putut reprograma pentru a ajunge în timp util. Poate ne prindem la after-party!” - Nane

„Din păcate, eu nu voi fi prezent vineri pentru că am un angajament dinainte de a se stabili data de lansare, dar shaii mei o să rupă sala, iar noi ne vom vedea cu prima ocazie. OKAPITATI!” - Tranda

 

Vă amintim că vineri, 10 octombrie, începând cu ora 22.00, se va desfășura concertul de lansare al mixtape-ului „OkapiTati”, la Club Colectiv (București, Strada Tăbăcarilor nr. 7), iar pe scenă vor urca Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Spike, Mitză, Junky, MefX și DJ Oldskull împreună cu invitații: ALAN & KEPA și DJ Undoo.

Dacă veți ajunge la concert printre primii 100, veți primi cadou un CD „OkapiTati”, care va fi editat doar în scop promoțional și nu va fi disponibil ulterior pentru vânzare.

INTRA AICI IN CONCURS pentru a castiga o invitatie la concert!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL