Noi nume anuntate la Billboard Music Awards

Billboard Music Awards chiar se tin de promisiunea de a aduce o multime de artisti pe scena premiilor din 2017. Cele mai recente confirmari il includ si pe starul country care a ajuns sa fie difuzat inclusiv la noi, Sam Hunt.

Pe langa el, vor mai urca pe scena The Chainsmokers si Halsey, iar prezentatorii au fost si ei anuntati: Ludacris si Vanessa Hudgens. Duo-ul va canta, cel mai probabil Young, iar Sam Hunt isi va promova recent lansatul Body Like a Back Road, in timp ce Halsey nu a confirmat inca ce piesa va oferi live, dar isi promoveaza albumul Hopeless Fountain Kingdom.

Pentru Ludacris va fi al patrulea an consecutiv in care se afla pe scena premiilor in calitate de prezentator, in timp ce Vanessa Hudgens o va inlocui pe Ciara, cea care a fost gazda anul trecut.

In urma cu doua saptamani prima transa de artisti confirmati pentru show a fost confirmata si include un numar impresionant de vedete: Drake si Nicki Minaj, Ed Sheeran, Camila Cabello si chiar Celine Dion, care va canta My Heart Will Go On, piesa care aniverseaza 20 de ani de la lansare. Lista completa a artistilor, o gasiti aici, iar pe cea a nominalizatilor, in care The Chainsmokers si Drake sunt lideri, aici.

Ce ziceti, o sa iasa super show?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL