Noul single al Deliei e plagiat? (audio)

Noul single al Deliei a fost foarte bine primit de radiouri si de public insa cat de originala este piesa compusa si produsa de Kazibo Music! Sa fie vorba de un plagiat? Asculta dovada audio!

 

Unul dintre cititorii Urban.ro ne-a scris un email cu linkul unei piese, spunand ca piesa noua a Deliei - compusa si produsa de Kazibo Music - a fost copiata/inspirata dupa Jeanette Biedermann (cunoscuta ca Jeanette) - Right now, un track lansat in anul 2002 extras de pe albumul "Rock my life" din acelasi an.

Delia a rupt portile radiourilor si curentul muzical al anului 2014 cu "Pe aripi de vant". Odata cu Delia, echipa Kazibo Music a prins aripi in mainstream si a deschis portile catre artistii care se inghesuie sa ia piesele lor  - Elena Gheorghe, Andreea Banica, Dan Bittman. Pana acum, in cazul Elenei si al lui Dan Bittman s-a dovedit a fi o reteta buna.

Insa noul single al Deliei pare sa fie invaluit intr-o umbra de plagiat. Este vorba de refrenul melodiei. Asculta mai jos dovezile si lasa-ne un comentariu in care sa ne spui parerea ta!

Delia - Inimi desenate

Jeanette Biedermann - Right Now

Intre timp, Delia repeta de zor pentru cel mai mare concert din cariera ei - 200 de oameni, 100 de costume si 12 dansatori lucreaza in productia ce va avea loc pe 13 martie!

Ce parere ai?


10 comentarii

 • 1. radioerevan in 05.03.2015 /14:14

  Ascultati putin si comparati piesele Pe aripi de vant cu Si ingerii au demonii lor. Oare seamana? happy

 • Nici macar nu e refren partea din piesa Deliei care seamana cu melodia respectiva.E bridge-ul.Din pacate,sunt doar 7 note muzicale si e imposibil sa nu semene piesele,mai ales dupa 20 de ani de muzica pop romaneasca.Piesele aduceau si la inceput a ceva cunoscut,dar nu sesizam noi.

 • Nu seamana deloc!

 • Seamana! Chiar foarte bine...
  Notele de vocal sunt aproape identice.

 • Partea de inceput seamana perfect cu melodia lui Billie Myers - Kiss the rain. Ba chiar si versurile par a fi traduse...

 • 6. Lazar Adrian in 05.03.2015 /22:10

  plagiat!

 • In muzica de azi este foarte greu sa nu semene piesele intre ele, unele mai putin, altele mai mult. Este de ceva timp o moda la artisti, aceea de a cauta piese mai vechi de 10 ani in speranta ca le-a uitat lumea. Cele doua, daca facem abstractie de ritm si gen, sunt aproape identice. Dar asta nu inseamna neaparat plagiat.

 • Inceputul cat si strofele sunt de la Billie Myers - Kiss the rain , iar versurile sunt traduse , asa penibili mai rar. Iar refrenul este putin mai rapid fata de - Jeanette Biedermann - Right Now - . Poate sesizeasa cineva casa de discuri cat si Uniunea Compozitorilor... sau vreti sa ne "bucuram" de inca o melodie "compusa" , a se citi furata, de marii compozitori ai patriei. RUSINE!!! P.S: A...si poate-i trimiteti si lui Cotofan de la ZU TV sa-i faca de rahat pe parvenitii astia care-si spun compozitori.

 • @florin Sunt 8 muzicale, Einstein! Iar piesa este o "compozitie complexa a mai multor piese", pe romaneste s-au inspirat din mai multe locuri laughing

 • Piese ca aceasta sa tot fie considerate plagiat !E muzica,nu mizerie gen Like a star-Fly Project,Inna si alte rah.aturi care se aud acum pe radio !Bine-ai revenit adevarata muzica !Ne-am saturat de zgomotul promovat de asa-zisii oameni de radio ca Andreea Berghea,de la Kiss fm

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL