O noua editie Vocea Romaniei azi!

Vocea Romaniei isi continua auditiile pe nevazute astazi, 19 septembrie, de la ora 20:30. Marti a fost spectacol la propriu pe scena grandiosului show, iar cei 4 antrenori au fost surprinsi de voci puternice, cu personalitate, care i-au facut sa se lupte pentru a-i avea pe cei mai buni in echipa lor.

Audientele din prima editie Vocea Romaniei a noului sezon au confirmat puterea si calitatea spectacolului. PRO TV a fost lider de audienta pe toate segmentele, comercial, urban si national, depasind cu mult Antena 1, care s-a aflat pe locul secund.

Surprizele se vor tine lant si in cea de-a doua editie a emisiunii, iar reactiile antrenorilor vor depasi orice imaginatie. Cei patru duc lupte aprige pentru favoritii lor si li se poate citi dezamagirea pe chip in momentul in care unul dintre concurenti alege sa mearga intr-o alta tabara.

Spectacolul va fi la el acasa, iar concurentii reusesc sa produca scantei in randul antrenorilor. Deciziile neasteptate ale concurentilor, insotite de replicile taioase ale antrenorilor si reactiile zgomotoase ale publicului sunt cateva dintre motivele pentru care nu trebuie ratata a doua editie Vocea Romaniei. Va fi o editie care va surprinde cu siguranta atat prin voci de exceptie, cat si prin atitudine si stil. Toate acestea vor ridica de fiecare data sala in picioare, dar si pe cei 4 antrenori care raman muti de uimire in momentul in care descopera persoanele din spatele vocilor.

Una dintre cele mai mari surprize ale editiei de vineri este un concurent cu experienta de 10 ani in industria muzicala din Romania. S-a nascut intr-o familie de muzicieni, este instrumentist si vocalist, iar anul acesta a decis sa isi arate talentul si pe scena Vocii.

Prima editie din nou sezon, in care Tudor Chirila i-a luat locul lui Horia Brenciu, a stat foarte bine in audiente. Credeti ca asa va fi cazul si in seara asta, cand sunt pe tronson cu X Factor?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL