One Direction si Lorde la American Music Awards 2014

Fergie, One Direction si Lorde se alatura listei de artisti care vor canta la American Music Awards 2014 pe 23 noiembrie. Britanicii vor canta un nou single de pe viitorul lor album, in timp ce Fergie isi va promova recent lansatul LA Love.

Productia semnata de DJ Mustard nu a beneficiat de un buzz prea mare de la lansare si pana acum, dar dupa ce videoclipul, care deja a fost filmat, va aparea cel mai probabil va intra in perioada de promovare, odata si cu stabilirea datei lansarii noului material solo al lui Fergie.

Cu aceasta ocazie, Lorde isi va face debutul la American Music Awards si se va alatura unei liste care ii mai include pe Charli XCX si Mary J Blige, printre altii. Iggy Azalea este marea favorita a premiilor care se vor decerna la Los Angeles, cu sase nominalizari, in timp ce Pharrell si John Legend au fiecare cate 5 trofee pentru care sunt nominalizati.

Cum vi se pare lista celor care vor canta? Vor fi showuri faine?


1 comentariu

 • 1. catalin in 28.10.2014 /19:40

  Business 100% romanesc. Sustine si tu business-ul romanesc.

  Joburi serioase – cautam operatori online extrem de seriosi, ambitiosi.
  Esti student, pensionar, somer, liber profesionis, etc, aplica acum pentru acest proiect 100% serios si apucate de treaba, nu necesita experienta.
  Castiguri progresive in functie de realizari.
  Curs gratuit de afaceri interactive. Training privat prin email!
  Pentru detalii, trimite acum textul ”Info” la adresa de email: constantincatalin68@yahoo.com@yahoo.com

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL