Ovidiu Anton a prezentat la Romanii au Talent momentul pregatit pentru Eurovision (video)

In aceasta seara, Ovidiu Anton ar fi trebuit sa fie prezent in finala concursului Eurovision, insa din pacate tara noastra a fost descalificata din cauza datoriilor adunate de TVR fara de EBU.

 

Chiar daca cei de la Pro TV au incercat sa-i convinga pe reprezentantii European Broadcasting Union sa il primeasca totusi pe reprezentantul tarii noastre, raspunsul lor a fost halucinant.

In cea de-a treia semifinala a concursului Romanii au Talent, invitatul special a fost chiar Ovidiu Anton, care a prezentat cu aceasta ocazie momentul pe care il pregatise pentru Eurovision pe piesa "Moment of Silence".

"Sunt foarte fericit pentru invitatia de a canta pe scena celui mai mare show de televiziune de la noi, ”Romanii au talent”. Le multumesc inca o data tuturor romanilor pentru ca au fost alaturi de mine in toata aceasta perioada si m-au sustinut. Dovezile lor de solidaritate m-au facut sa trec mai usor peste cele intamplate si m-au motivat sa continui. Pentru asta, imi doresc sa le prezint maine show-ul la care am muncit in ultimele luni impreuna cu echipa mea si sa le transmit mesajul puternic al piesei Moment of Silence. Pentru mine, Romanii au talent reprezinta cea mai buna ocazie de a prezenta romanilor un show de nivelul celui pe care l-as fi avut pe scena muzicii europene”, a scris Ovidiu Anton pe pagina sa de Facebook inainte de a urca pe scena.

Cum vi s-a parut momentul lui Ovidiu Anton? Ne-ar fi reprezentat cu succes in finala de azi a Eurovisionului?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL