20CM Grup - Tare - Ombladon, MarkOne, Cheloo, Bitza & freakaDaDisk (piesa noua)

Gasca 20CM a lansat o noua piesa - Tare! Aparuta sub numele de 20CM Grup, melodia e interpretata de Ombladon, Cheloo, Bitza, MarkOne si freakaDaDisk!

Despre piesa TARE nu avem niciun detaliu in afara de faptul ca a fost postata pe canalul de YouTube Parazitii si pe paginile de Facebook ale rapperilor implicati in proiectul asta.

Gasca 20CM Records s-a unit pentru 20CM Grup si cred ca ar fi o idee buna daca ar lansa un album. E vorba de Bitza, Cheloo, Ombladon, freakaDaDisk si MarkOne. Ascultati mai jos ce a iesit!

Am stat de vorba cu Bitza si Ombladon intr-un interviu exclusiv in luna septembrie a acestui an si am aflat ca toti lucreaza la materiale solo insa colaboreaza in "familie". Tot in septembrie v-am adus, in premiera, noul single Bitza - We're gonna make it!

De indata ce avem mai multe detalii, vom updata articolul. Pana atunci, hai sa aflam: cat de TARE e piesa TARE? :))


28 comentarii

 • 21. PARA 20CM in 17.11.2011 /18:48

  SI APROPO PENTRU CEI CARE NU STITI INCA:
  NOUL ALBUM AL LUI OMBLADON SE VA NUMI "INDIFERENTA".

 • Deci sincer am innebunit cate commentari am vazut despre Okapi, Smiley si Moga. Am o singura intrebare care ma nelamureste grav: "Cu cine canta Smiley piesa 'Plec pe Marte'?" happy Astia care tot luati foc, vreau un raspuns sincer cu o explicatie. Are cineva 'balls' ? happy

 • Smiley canta singur piesa "Plec pe Marte".
  Cheloo APARE pe aceeasi piesa, insa versurile sale nu sunt cu nimic diferite de cele FARA Smiley, ca sa zic asa. E vorba de atitudine.

  A, si Cheloo n-a zis niciodata despre Smiley ca "te lanseaza, dar mai intai arata-i buca".

 • @ovi1602 - In hip hop se vorbeste despre BEAT, nu despre linie melodica.

  Probabil tie Lala Song ti se pare o piesa hip hop ok. Mie mi se pare la fel de hip hop ca si "Nu mi-e frica de bau bau".

 • Ba oricum parazitii sunt buni dar cei mai buni sunt "20 cm records"

 • Mie-mi place Markone1 dar cineva avea dreptate pare cam tras de par,iar Bitza nu se prea potriveste pt ca are vocea prea subtire iar restu' voci groase da' se potriveste cu Ombladon si mie sincer imi place Ombla...La concertu' lor am fost mai mereu prezent decat prin Ardeal nu am prea fost.

 • @Cosmin... si atunci ce importanta are ca Grasu canta cu Moga? Grasu canta versurile care le canta si mai inainte. happy

 • 28. remus parvulescu in 23.02.2012 /13:03

  este super piesa

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL