4 Strings & Denise Rivera - In The Middle Of A Dream (single nou)

Dupa ce au dat lovitura cu "Solid Session", olandezii de la 4 Strings se intorc la ceea ce se pricep mai bine, si anume la vocal trance. 

"Take Me Away (Into The Night)", "Diving" si "Turn It Around", adica cele mai mari hituri ale duo-ului 4 Strings, sunt vocaluri trance, Vanessa van Hemmert fiind responsabila pentru ele. Dupa ce aceasta a parasit grupul in anul 2005, cei doi producatori au continuat sa vizeze zona vocal trance cu ajutorul unor nume ca Sue McLaren, Carol Lee, Audrey Gallagher sau Cathy Burton. Pentru noul single intitulat "In The Middle Of A Dream", acestia au colaborat cu Denise Rivera, iar rezultatul este excelent!

4 Strings & Denise Rivera - In The Middle of a Dream (single nou)

 

Anul trecut, "When The Lights Go Down" efectiv ne-a dat pe spate, Audrey Gallagher facand atunci o treaba superba pentru 4 Strings si aceeasi Raz Nitzan Music, casa de discuri la care va fi lansat si single-ul "In The Middle of a Dream" pe 8 mai 2017, cantat de frumoasa Denise Rivera.

In primavara, 4 Strings au lansat "Solid Session", cu ritmul sau rapid si cu linia sa melodica usor melancolica si perfect memorabila cucerind imediat inimile trancerilor. Au un an mare si speram sa o tina tot asa!

Cum vi se pare acest single vocal trance?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL