8 piese noi Beyonce

 

Se pare ca "scaparea" albumelor online este o practica din ce in ce mai folosita afara. Dupa ce v-am prezentat mai multe piese lansate oficial de pe albumul "4", semnat Beyonce acum avem inca 8 piese care au ajuns in online.

Acestea se numesc: "I care", "I Miss You", "Rather Die Young", "Countdown", "Start Over", "Love On Top", "End Of Time", "I Was Here" si ca bonus avem varianta finala de la "Party". Din ce am ascultat pana acum, Beyonce se cam joaca cu stilurile si ritmurile. De la stilul old B, sare la ceva mai nou gen "Girls", revine iar la cel vechi, chiar a experimentat, nu a glumit cand a spus asta :).

In continuare va las sa ascultati piesele de care v-am spus si astept parerea voastra. Credeti ca o sa fie un album reusit? Credeti ca va avea succes, avand in vedere intregul album este deja online?

Beyonce - I Was Here
Beyonce - End of Time
Beyonce - Countdown
Beyonce - Love on Top
Beyonce - Start Over
Beyonce - Party (feat Andre 3000 & Kanye West)
Beyonce - I Miss You
Beyonce - I Care
Beyonce - Rather Die Young

9 comentarii

 • De pe acest album, preferatele mele sunt: "I was here", "Best thing I never had" si "Countdown". Am observat si eu aseara ca au inceput sa scape pe youtube, dar "Love on top", "Rather die young" si "I miss you" am putut sa le ascult abia acum din cauza copyright-ului... Sunt multumita de produsul final, dupa cum am mai zis, imi place mult mai mult latura aceasta necomerciala a lui Beyonce pentru ca pune mai mult acces pe versuri decat pe linia melodica... Tocmai de aceea nu cred ca va avea un succes urias, din pacate. Dar Beyonce are multi fani si nu ma indoiesc ca ei vor intelege acest proiect si il vor achizitiona. Fara sa fiu fan, eu una il inteleg si imi place, e normal ca atunci cand ajungi in varf sa vrei sa transmiti publicului ce-ti place tie, nu ce vinde.

 • 2. Livia Florentina51 in 09.06.2011 /11:25

  are cumva si varianta deluxe?puup

 • Imi place doar End Time,I Care si Start Over happy Idem Amaya de la jumatatea comentariului happy

 • dupa ce am ascultat piesele astea pot sa spun ca da, cred ca va fi un album de succes. in afara de faptul ca sunt piese grele, cu mesaj , sunt si comlexe. mi-a placut in special I was here si Start overlove struck

 • @Livia Florentina51: Da, are o varianta deluxe, care va contine inca 3 piese noi ("Lay up under me", "Schoolin' Life","Dance for you") si 3 remixuri la "Girls". Am inteles ca editia pentru Japonia va contine inca o piesa si anume "Dreaming". Aceste piese vor "scapa" probabil dupa lansare sau cu cateva zile inainte...

 • 6. Andreea in 09.06.2011 /15:24

  eu nu pot sa ascult niciuna dintre piese

 • imi place doar I was here..

 • 8. Livia Florentina51 in 09.06.2011 /18:10

  fata de ce albume a scos inainte....asta mi se pare km slabut.poate e doar parerea mea.pacat...are o voce buna sh e o adevarata diva in adevaratul sens al cuvantului.tb sa incerce altceva.
  @amaya:ms pt raspuns.pupkiss

 • 9. Andreea in 11.06.2011 /16:57

  I Was Here e superba!love struck

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL