Above & Beyond feat. Alex Vargas - All Over The World (single nou)

Nici n-au lansat noul album si Above & Beyond anunta deja cel de-al patrulea extras pe single. Este vorba despre "All Over The World", o noua colaborare dance cu Alex Vargas.

Din capul locului, chiar trebuie sa ne impacam cu ideea ca noul album Above & Beyond va fi dance, cu influente trance! Primele trei single-uri ne dovedesc acest lucru: "Sticky Fingers", "Blue Sky Action" si "We're All We Need". Ultimul, in centrul caruia se afla vocea lui Zoe Johnston, ne-a placut tuturor.

Iata ca Above & Beyond se intorc la Alex Vargas si ne dezvaluie cel de-al patrulea single de pe albumul "We Are All We Need", intitulat "All Over The World".

Above & Beyond feat. Alex Vargas - All Over The World

Primul contact al britanicilor de la Above & Beyond cu Alex Vargas s-a petrecut anul trecut, cand cele doua nume au livrat impreuna seria de concerte si albumul "Acoustic". De atunci si pana astazi, acestia si-au unit fortele pentru mai multe primele single-uri de pe viitorul album marca Above & Beyond: "Sticky Fingers" si "Blue Sky Action".

Avand in vedere ca nu vom auzi vocea lui Richard Bedford pe album, sa speram ca Annie Drury va fi cea care se va ocupa de piesele mai emotionante de pe "We Are All We Need".

 "All Over The World" s-a auzit in premiera aseara in emisiunea lui Pete Tong de la BBC Radio 1 si in show-ul radio saptamanal "Group Therapy" al britanicilor. Piesa va fi lansata pe 20 ianuarie 2015, in aceeasi perioada cu noul album Above & Beyond.

Cum vi se pare noul single?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL