Above & Beyond feat. Alex Vargas - Blue Sky Action (single nou)

Piesa care s-a auzit in concertele acustice ale celor de la Above & Beyond si nu a fost inclusa pe albumul "Acoustic" este "Blue Sky Action", urmatorul single Above & Beyond, cantat de proaspatul Alex Vargas.

Dupa ce au stors fiecare picatura de potential din piesele de pe albumul "Group Therapy", Above & Beyond deschid o noua etapa in cariera lor si anunta lansarea unui nou album pentru startul anului 2015. Nu-i stim numele, dar cunoastem primul single: "Blue Sky Action". Noua piesa e cantata de acelasi Alex Vargas cu care britanicii au colaborat pentru Sticky Fingers. 

"Blue Sky Action" este o piesa foarte optimista, cu versuri putin off-beat, care se afla la limita muzicii trance. Exact ca in cazul single-ului "Sticky Fingers", britanicii s-au concentrat mai mult pe vocal decat pe instrumental, incercand sa scoata in evidenta potentialul de hit-maker al vocii lui Alex Vargas. 

Artwork-urile ultimelor doua single-uri contin multe nume, iar fanii speculeaza pe baza acestui aspect ca noul album se va numi ori "Identity", ori "Connection". Ramane vazut cum se va intitula noul album Above & Beyond. Oricum, sa ne luam cu totii gandul ca il vom regasi pe iTunes la sectiunea trance.

Va place noul stil dance abordat de Above & Beyond?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL