Above & Beyond feat. Alex Vargas - Sticky Fingers (single nou)

Asteptat de jumatate de an, mai exact incepand cu ABGT 050, single-ul "Stick Fingers" este in final anuntat de britanicii de la Above & Beyond, care au colaborat cu o noua voce pentru aceasta piesa, danezul Alex Vargas.

Nascut in Danemarca de o britanica si un uruguaian, Alex Vargas s-a mutat in Londra la varsta de 17 ani pentru a-si urma visul: o cariera muzicala. Stie sa cante la chitara, se pricepe de minune la pian si are talent si la scris. Above & Beyond au pus ochii pe el si l-au cooptat pentru albumul "Acoustic", acesta interpretand perfect "Sun & Moon". Incurajati de feedback-ul pozitiv din partea fanilor, cei trei tranceri au lucrat cu Alex Vargas pentru un nou single, intitulat "Sticky Fingers". Sa il ascultam!

"Sticky Fingers" vine cu o linie melodica molipsitoare ce pune in valoare versurile emotionante scrise si cantate de Alex Vargas. Asa cum ne-au obisnuit cei de la Above & Beyond in ultimii ani, "Sticky Fingers" nu se abate de la curentul trance 2.0, intro-ul si outro-ul fiind clean si violent, influentate masiv de sound-ul lui Andrew Bayer.

N-avem niciun dubiu ca "Sticky Fingers" va fi una dintre piesele trance ale anului, mai ales ca aceasta serveste drept fundal sonor pentru filmuletul de promovare a mega-evenimentului din New York, pe care Above & Beyond il vor sustine in toamna cu ocazia episodului cu numarul 100 al show-ului radio Group Therapy.

Piesa va fi lansata cu label-urile Anjunabeats si Ultra Music pe 19 mai 2014.

Hit or not?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL