Adina Butar - Right In The Night (single nou)

Dupa o jumatate de an de pauza pe partea de release-uri insa foarte aglomerata in ceea ce priveste evenimentele, Adina Butar se intoarce cu o noua piesa vocal trance!

Realizata de Adina Butar special pentru aparitia lui Markus Schulz de anul trecut de la festivalul Nature One din Germania, "Right In The Night" este o adaptare pentru soundul trance al zilelor noastre a hitului lansat inapoi in 1993 de Jam & Spoon feat. Plavka. Avand in vedere ca a fost un cover foarte cerut in ultimele luni, Markus Schulz a luat decizia de a face tot posibilul pentru a obtine aprobarile necesare astfel incat sa o lanseze la Coldharbour. Iata ca a reusit, iar noi avem ocazia sa ne bucuram de ea incepand chiar de astazi!

Adina Butar - Right In The Night (preview inregistrat in clubul Heart din Miami)

 

Auzim "Right In The Night" cu vocea Adinei Butar de mai bine de jumatate de an in emisiunile si seturile lui Markus Schulz si chiar renuntasem la un moment dat la ideea ca va depasi stabiul de bootleg si ca va imbraca forma unui release la Coldharbour Recordings. Dar iata ca acest lucru s-a intamplat, coverul fiind lansat astazi ca single la casa de discuri a lui Markus Schulz, nu doar colaboratorul de suflet al Adinei Butar, ci si iubitul ei.

Uitandu-ne in urma, "Right In the Night" s-a auzit pe scenele de la Nature One (Germania), Ministry of Sound (Londra), Space (Miami), Transmission (Tailanda), Ecuador, dar si la Bucuresti, unde Markus Schulz si Adina Butar au fost impreuna la Arenele Romane pentru promovarea albumului "Watch The World", dar si pentru a prevesti noul si misteriosul material Dakota.

Inainte de "Right In The Night", Adina Butar a facut senzatia cu "Bring The Sun", acea piesa progressive trance pe care am inclus-o in lista celor mai tari productii trance romanesti din 2016.

Cum suna in castile/difuzoarele voastre acest cover al Adinei Butar?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL