Airborn, Bogdan Vix & Keyplayer feat. Danny Claire - What Is Loneliness (colaborare noua)

Dupa epicul 'Kaleidoscope" de anul trecut, Airborn, Bogdan Vix si KeyPlayer si-au unit din nou fortele pentru o noua piesa. Numai ca de aceasta data au cooptat-o si pe Danny Claire in echipa, livrand un vocal trance incantator!

Doua dintre cele mai actuale figuri romanesti pe scena trance mondiala, adica Bogdan Vix (Bogdan Gheorghe), KeyPlayer (Claudiu Adam) si estonianul Airborn au colaborat, iata, pentru a doua oara dupa succesul inregistrat cu piesa de anul trecut. Acum insa nu si-au pus amprenta pe un instrumental, ci au realizat impreuna cu romanca Danny Claire (Daniela Elena Glogojeanu) un vocal trance care are mari sanse sa va ridice de pe scaun: "What Is Loneliness"!

Chiar daca nu am inclus-o in topul nostru cu cele mai tari piese trance romanesti din 2016, preferand atunci sa scoatem in fata remixul lui Airborn pentru "Revive" de la Snatt Vix, "Kaleidoscope" a fost una dintre cele mai interesante colaborari trance ale anului trecut. Acum, ca au cooptat-o pe Danny Claire pentru follow-up, nu doar ca suntem bucurosi pentru formarea chiar si temporara a acestui trio romanesc, dar incepem sa avem impresia ca trancerii romani vor avea un 2017 foarte bun la nivel international.

"What Is Loneliness" este deja cea de-a cincea piesa lansata de trancerii nostri romani in 2017, dupa productiile de la Suncatcher, Nick V, Starpicker si BluSkay. Colaborarea pe care tocmai am ascultat-o a fost lansata luni, 13 februarie, la labelul Essentializm din cadrul Raz Nitzan Music, o casa de discuri de referinta in ceea ce priveste piesele vocal trance. Dim3nsion, Andy Moor si Aly & Fila se numara deja printre DJ-ii care au promovat piesa in seturile lor.

Ce alti artisti romani cu release-uri internationale mai stiti?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL