Airborn, Bogdan Vix & Keyplayer feat. Diana Leah - Waiting (piesa noua)

Dupa "Liberation" si "What Is Loneliness", estonianul Airborn plus romanii Bogdan Vix si KeyPlayer colaboreaza din nou pentru o noua piesa vocal trance!

Avand deja impreuna la activ doua instrumentaluri si o piesa vocal trance realizata impreuna cu romanca Danny Claire, toate lansate pe parcursul unui an de zile, Airborn si romanii Bogdan Vix si KeyPlayer s-au simtit din nou inspirati si au cooptat o alta romanca pentru noua lor colaborare. Este vorba de Diana Leah, cea care asigura partea vocala pentru "Waiting". S-o auzim! 

Colaborare noua: Airborn, Bogdan Vix & KeyPlayer feat. Diana Leah - Waiting

 

Urmand a fi lansata la labelul Essentializm al compozitorului Raz Nitzan peste doua saptamani, mai precis pe 17 iulie 2017, "Waiting" ne propune o excelenta combinatie intre vibe-uri progressive, elemente big room trance si o voce inalta si calda nascuta aici, in Romania. Numai in ultimul an, Diana a colaborat cu nume precum Assaf, Maratone, Somna, Rene Ablaze sau Dan Chase. Totusi, noi asteptam in continuare lansarea acelui supeb remix semnat de Attila Syah pentru "Soapte", acea superba piesa in limba romana pe care am auzit-o vara trecuta, la Untold Festival, in setul lui Armin van Buuren

Si Bogdan Vix e ocupat, acesta fiind prezent vara aceasta in line-up-urile de la mainstage atat la Afterhills, cat si la Timeshift Festival. In plus, "I Am Now", piesa lui cu Lucid Blue in varianta remix a lui Mhammed El Alami, a fost desemnata "future favorite" (cea mai votata piesa de catre ascultatori) in editia cu numarul 820 a emisiunii A State of Trance. 

Cum vi se pare noua colaborare dintre estonianul Airborn, cei doi producatori romani si vocalista Diana Leah?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL