Akcent - Nu ma tem de ea (premiera single nou )

Akcent lanseaza primul single in noua formula: "Nu ma tem de ea", o piesa foarte sincera pentru care au fost inregistrate instrumente live, lucru care schimba sound-ul Akcent!

"Am aflat ce inseamna viata grea" - cam asa incepe refrenul noului single Akcent, primul in formula cu Adrian Sina si trupa live. "Nu ma tem de ea" este o piesa sincera si aduce o schimbare in ceea ce priveste sound-ul Akcent. Sunt multe instrumente live inregistrate in studioul Premium Artist: chitari, saxofon, bass si altele. Ce a avut de zis Adrian despre single?

Am simtit ca e momentul sa cant si despre momente grele, despre cum inveti sa fii un luptator si sa te ridici din ele. Prietenii te tradeaza, iubirile se termina, ramai fara bani sau fara job, sunt multe urcusuri si coborasuri in viata si simt ca trebuie sa raspandesc mesajul asta: "Nu ma tem de ea".

PLAY!

Daca esti curios sa afli ce s-a intamplat cu trupa Akcent si de ce au plecat Mihai si Sorin, intra AICI pentru un video cu explicatii de la Adrian. Am intrebat ce se va intampla cu Akcent de-acum incolo si iata ce raspuns am primit: Akcent merge mai departe pentru ca toata lumea isi doreste asta - fanii, prietenii, casa de discuri, presa si mai ales eu. Nu este un proiect facut din dragoste pentru bani, este facut din dragoste pentru muzica, pentru scena, pentru public. Akcent renaste intr-o noua formula, ca o pasare Phoenix. Am hotarat impreuna cu casa de discuri Roton sa ducem acest proiect la urmatorul nivel in ceea ce priveste showul si experienta pe care fanii o vor trai la concerte de-acum inainte si abia astept sa vedeti despre ce este vorba.

Te regasesti in piesa asta, va fi un HIT?


28 comentarii

 • geniala piesa.. fostii membrii se simtea rolul lor in anii trecuti, 2002-2005, atunci ii auzeam mai des cantand, apoi intreadevar au ramas mai pe din afara. tot i-am apreciat pe baieti. Adi pana la urma a creat cel mai mult, dar nu tot pentru ca a mai colaborat si cu alti compozitori ep aprcursul anilor.
  sa lasam rautatea..bravo Akcent!

 • 22. Cristian in 05.09.2013 /23:15

  prima piesa care mi-a venit in cap e "Jessica Jay - Casablanka " si hai sa fim seriosi ca seamana bine..pt cunoscatorii de muzica.tongue

 • exact numai 2 secunde am auzit si m-a dus la casablancalaughing)

 • Mie nu mi se pare că e furată melodia. Într-adevăr, aduce puţin cu "Casablanca", dar cred că e doar o coincidenţă.

 • un expert in muzica a zis ca portativul are doar 7 note muzicale, e si normal sa semene intre ele

 • @Costy...numai Moga poate spune asa ceva laughing

 • de fapt e tot un proiect adrian sina, eu nu stiu de ce se mai lanseaza sub numele de akcent daca nu mai sunt si ceilalti doi membri

 • Au imprumutat unpic din casablanca...........

Adauga comentariu