Al Mike feat Gazi Demirel - Leila (single nou)

Al Mike, proiectul lui Mihai Alexandru lanseaza astazi cel de-al doilea single, un featuring cu Gazi Demirel. Leila vine dupa colaborarea pe care Al Mike a avut-o cu Renee Santana, nepoata celebrului Carlos Santana, pentru piesa Fly.

Gazi Demirel este de origine turca, asa ca nu se putea ca piesa sa nu contine influente orientale, dar pe ritmuri dance si cred ca dupa cateva ascultari va va prinde.

Dati play mai jos!

Mihai Alexandru sigur va este un nume cunoscut pentru ca a lucrat alaturi de artisti precum Nicola, Laura Stoica, Andra, Nico, Raluca Ocneanu (pe care o stim de la Eurovision), Iris, Body&Soul iar lista continua cu multi altii. Piesele lui au fost in heavy rotation la radio, iar Christina Aguilera chiar i-a interpretat una dintre piese in urma cu cativa ani la o editie a Cerbului de Aur.

Gazi Demirel nu este doar cantaret, ci scenarist, actor si chiar a fost direct de ziar in tara sa natala, Turcia. De altfel, Gazi este primul strain care a realizat o emisiune de televiziune in limba turca la un post romanesc.

Pasiunea pentru muzica i-a adus pe cei doi impreuna, iar "chimia" dintre ei doi a creat Leila. Ca tot am vorbit de Eurovision, Mihai Alexandru a compus piesa Ralucai Ocneanu Time Is On My Side, pe care ati putut-o asculta la selectia nationala Eurovision.

Ce ziceti de piesa asta? Va plac ritmurile orientale? Are potential de hit?


2 comentarii

  • Bravooooooooooooooo baieti ,super piesa , o sa fie mare hit...., vrem sa o ascutam la radio ,va rugammmmmmm

  • Super tare melodia!!!!! Imi place enorm !!... !! Sper sa "rupa" topurile

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL