Alama feat. Cristina Vasiu - Fetita cu chibrituri (piesa noua)

Alama si Cristina Vasiu vin cu o piesa trista inspirata din basmul lui Hans Christian Andersen. Fetita cu chibrituri e transpunerea in muzica a celebrei povesti cu final deloc fericit.

 

De mult timp am vrut sa fac o piesa de Craciun si acesta e rezultatul. "Fetita cu chibrituri" este o poveste reala ce scoate la suprafata partea mai putin fericita a sarbatorilor de iarna. Trage un semnal de alarma ca trebuie sa fim mai realisti si mai binevoitori cu toti cei din jur, care traiesc pe strazi, in frig, fara caldura si mancare si sa oferim din suflet pentru suflete cat mai mult cu putinta. Hainele vechi si mancarea, nu la gunoi, ci la centrele de donatie ca sa avem sarbatori fericite toti, nu doar cativa dintre noi. Piesa este produsa, compusa si scrisa de mine cu ajutorul Cristinei Vasiu, o voce de exceptie care a fost sensibilizata de mesajul piesei inca de la prima ascultare. Acest lucru se simte din interpretarea ei profunda care reprezinta cireasa de pe tort a piesei”, a spus Alama.

 

Trebuie sa recunosc ca m-a prins tare de tot povestea "fetitei cu chibrituri" in varianta scrisa de Alama si ma bucur foarte tare ca am legat colaborarea asta frumoasa”, a spus Cristina.

Alama s-a facut remarcat pe scena muzicii romanesti cu piese precum „Sa ai grija de ea”, „Cui pe cui’, „Neconditionat”, „Vrei sa ma iei” cu Loredana, „Pe apa sambetei”, „Prietena ta”, Lacrimi cu Ligia, „Beau” cu Skizzo Skillz, iar pe Cristina Vasiu am ascultat-o recent alaturi de What's Up pe piesa Hot de inimi.

Ce ziceti de aceasta piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL