Alama feat. Ligia - Neconditionat (piesa noua)

Alama si Ligia au lansat cel mai recent single al lor, Neconditionat. Piesa vorbeste despre o dragoste neconditionata intr-un moment delicat, atunci cand ea este la un pas de a-l pierde pe el, din cauza unui accident teribil.

Este o piesa la care am lucrat mult dar cu spor, impreuna cu Ligia si Gabriel Haraga in studiourile noastre, Suntem foarte multumiti de rezultat si speram sa rezoneze cat mai multa lume cu piesa noastra. Stati pe aproape caci urmeaza multe piese noi!

“Eu, personal sunt indragostita de aceasta piesa. Poate suna exagerat, dar am lucrat la ea cu atat de mult patos incat nu mai conteaza nimic altceva decat ca suntem extrem de multumiti de rezultat. Muzica ne incarca de energie pozitiva si cam asta se intampla la artisti cand nu mai tin cont de granite si isi lasa sentimentele sa iasa la iveala... venim cu energie pozitiva si nimeni nu poate opri asta!, a spus Ligia.

Alama a lansat recent o alta piesa, Pe apa sambetei, iar la inceputul anului l-am vazut alaturi de Loredana in videoclipul piesei Vrei sa ma iei. Pe Ligia, in schimb, am auzit-o alaturi de Vescan in 2015, pe piesa Al tau impiedicat, single care a ajuns si in topul difuzarilor de pe anul trecut. 

Cum vi se pare aceasta piesa? 

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL