Alex Velea - Cand noaptea vine (single nou)

Alex Velea face declaratii de dragoste cu noul single “Cand noaptea vine”! Fanii care au tot intrebat de o melodie noua din partea artistului au un motiv de bucurie azi!

A venit momentul pe care fanii il asteapta de ceva vreme. Alex Velea lanseaza astazi o noua piesa, Cand noaptea vine - o declaratie in care se vor regasi cei care iubesc sau au iubit vreodata.

Cand noaptea vine este o piesa care debordeaza de pasiune, este ca o declaratie de dragoste sublima, soptita in miez de noapte la urechea iubitei. Este o piesa menita sa va aduca mai aproape de sufletul pereche.”, spune Alex.

Ascultati mai jos, stiu ca sunteti nerabdatori! PLAY!

Cand noaptea vine este o piesa de suflet pentru Alex, o transpunere in note muzicale a sentimentelor artistului care si-a pus amprenta asupra versurilor si muzicii alaturi de echipa de producatori HaHaHa Production, aceeasi echipa care a lucrat si single-ul lui Stefan Stan - You give me love!

Azi i-am luat un interviu video lui Alex in care am vorbit despre ce mai pregateste pe viitor si care e poveastea single-ului nou! Pana atunci, gasiti AICI cel mai recent interviu cu el.

Eu zic ca melodia asta e o surpriza destul de mare mai ales ca e ceva diferit! Voi ce ziceti, merita un LIKE?


29 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL