Alexandra Stan anunta Cherry Pop (single nou)

Alexandra Stan are o nouă surpriză pentru fanii săi: Cherry POP. Artista pregătește un track mai energic pentru vară – cel mai nou single - Cherry pop. Afla cand va fi lansat!

 

După „Thanks for Leaving” și colaborarea cu Trupa Zero pentru piesa „Inimă de Gheață”, piese cu care Alexandra a încercat aromele unor genuri muzicale diferite față de cele cu care ne obișnuise, a venit rândul unei noi producții.

 „Cherry pop” este o piesă veselă cu ritmuri vibrante, așa cum ne-a obișnuit Alexandra Stan. Piesa este pop-dance, cu un sound up-tempo și conține elemente din muzica house. Cherry Pop este cel de al doilea single lansat de Alexandra Stan în 2014 și are un mesaj optimist.

Piesa este a treia lansata de Alexandra Stan ce are un gust delicios dupa "Lollipop" si "Lemonade".

Cel mai recent videoclip vesel si sexy lansat de Alexandra Stan a fost colaborarea cu FYI pentru "Baby it's ok" ce avea sanse sa ajunga un mare hit daca nu era lansata fix la finalul verii.

Esti curios sa asculti "Cherry pop" si sa vezi cu ce versuri delicioase va surprinde Alexandra in piesa asta? Iti imaginezi un clip cu cirese?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL