Alexandru Tudor - Printre straini (piesa noua)

Alexandru Tudor, finalist X Factor impreuna cu ceilalti baieti din trupa Station 4, alaturi de care a cunoscut succesul, lanseaza al treilea single din cariera solo, revenind in atentia fanilor cu o abordare altfel, patrunzatoare si sincera.

Alexandru a declarat: Desi sunt la inceput de drum, imi doresc sa fac pasul drept prin a transmite mesaje frumoase oamenilor." Orchestratia si productia muzicala apartin producator Eberhard Cristian de la On Music, cei doi colaborand si la Toata vara sau Adrenalina.

Editorul acestei piese este "On Music", un brand nou in industria muzicala din Romania, dar coordonat de oameni cu experienta ce au in portofoliu piese precum: "Puisor" - Lora; "Bye Bye - Belleamy; ,,Te strig" - Nadir; ,,Draga" - Lora; ,,Lacrimi din stilou" - Miss Mary; "Ultimul sarut" - Denisa Trofin; ,,Piatra de pe inima" - Francisca feat. Uddi; ,,Prizonieri" - Amalia feat. Eli, etc.

Avand propriile studiouri de productie, imprimari si mastering, echipa de la "On Music" si-a propus, pe langa colaborarile cu jucatorii importanti din industria muzicala nationala si internationala sa-si creeze propriul catalog de muzica. Alexandru Tudor dar si Belleamy sunt artisti care cred in acest proiect, fiind de altfel primii care au ales sa-si lanseze piesele cu ajutorul si prin intermediul canalului de Youtube "On Music". Station 4 au aparut in anul 2014 si atunci au lansat piese ca Lumea este mare, Ocupat sau Superstar, ultimul single fiind din 2015. 

Cum vi se pare aceasta piesa?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL