Andreea Balan - Money Love (premiera single nou)

Andreea Balan incepe primavara cu un nou single, Money Love, ce se aude in premiera pe Urban.ro! Piesa sustine conceptul "girl power" iar textul este dedicat fetelor care cred ca dragostea unei femei nu poate fi cumparata!

Asta e saptamana premierelor pe Urban.ro! Avem 7 (sapte) single-uri si videoclipuri in premiera in ultimele 3 zile si am pastrat pentru final unul dintre cei mai populari artisti romani: Andreea Balan.

Money Love se aude prima oara AICI! PLAY!

 

Noul single a fost postat de Andreea Balan in paralel pe pagina ei de Facebook impreuna cu urmatorul mesaj: "Cred ca Money Love este o piesa  puternica in care se vor regasi foarte multe domnisoare. Cand am auzit-o prima data am simtit cum imi da incredere in mine si ma face sa ma simt mai puternica, mai independenta si mai sexy! Asta e sentimentul pe care vreau sa il traiasca fiecare femeie care asculta noul meu single!"

Andreea Balan este unul dintre artistii cu cel mai complex show din Romania. Cantareata imbina muzica cu diferite stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii, infatisate prin 15 schimbari de costume.

Dupa show-ul Lectia de dans din 2010, in 2011 a lansat nu mai putin de 3 showuri diferite: Dancing Show, Bunny Show si Christmas Party si a sustinut peste 150 de concerte in toata tara, inclusiv in cele mai mari 33 de orase din tara cu turneul Mix Music Evolution. In 2012 pregateste alte surprize, alte costume si showuri noi!

Sa nu uitam ca premiera videoclipului Like a Bunny a fost unul dintre cele mai citite articole ale anului 2011 pe Urban.ro!

Ce ziceti de Money Love, va fi unul dintre hiturile anului 2012?

 


61 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL