Andreea Balan feat Mihai Morar - Mosule ce tanar esti!

Iarna asta, Andreea Balan a facut o surpriza fanilor si a cantat din nou piesa "Mosule ce tanar esti". Dupa ce a lansat deja doua remixuri pentru hitul din 1999, cantareata-dansatoare l-a gasit pe Mos Craciun in prietenul ei, Mihai Morar. Acesta i-a raspuns tot prin versuri pe al treilea remix, produs de Keo!

Iata ce a declarat Andreea: "Ma bucur foarte tare ca am facut acest cadou tuturor celor care au crescut cu melodia aceasta. Sunt niste amintiri frumoase si a fost surpriza placuta cand bunul meu prieten Mihai Morar mi s-a alaturat in aceasta petrecere de Craciun!"

"Tin minte perfect. Noapte de vis a fost caseta pe care i-am cumparat-o surorii mele de Craciun, atunci cand a aparut. Ma bucur ca dupa 11 ani pot juca rolul Mosului din hitul copilariei noastre. Ii multumesc Andreei Balan ca mi-a facut acest cadou frumos de Craciun. Mie imi place sa ma joc, iar asta a fost o joaca. Nu ma luati in serios! Cine pierde bucuria jocului, a pierit demult!", a raspuns Mihai Morar.

Aveti remixul produs de Keo mai jos! 

Andreea Balan a lansat luna trecuta noul show Christmas Party iar odata cu asta am auzit si primul remake pentru Mosule ce tanar esti, mixat de SugarDaddys. Al doilea s-a auzit saptamana trecuta si a fost realizat in colaborare cu Bobby Moore - asculta-l AICI.

In cazul in care v-ati intrebat vreodata ce ar avea de zis Mos Craciun la piesa Noapte de vis, acum ati primit raspunsul! HOT or NOT?


19 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL