Andrew Rayel este upcomer-ul anului 2012 in muzica trance?

Are doar 20 de ani, este din Republica Moldova, iar muzica sa l-a cucerit pe Armin van Buuren. Vorbim despre Andrew Rayel, poate cel mai "pe val" tanar producator din zona trance in 2012.

Pentru Andrei Rata, pe numele sau rau real, boom-ul a inceput in 2011, cand "Aether" a fost piesa saptamanii in cadrul cunoscutei emisiuni radio A State of Trance. Intre timp, au urmat alte piese care au obtinut suportul unor nume precum Ferry Corsten, Armin van Buuren, W&W sau Bobina. In ultima editie A State of Trance, Andrew Rayel a reusit performanta de a fi omul atat cu "Tune of the week", cat si cu "Future favourite". Ascultam How Do I Know (feat. Jano), primul vocal single al sau, "tune of the week" de altfel.

"Tune of the week" releva preferintele saptamanale ale lui Armin van Buuren, iar "future favorite" este piesa favorita a publicului din emisiunea precedenta. Ei bine, remixul lui Andrew Rayel pentru Fady & Mina - Kepler 22 a fost favoritul publicului din show-ul ASOT cu numarul 576. Sa il ascultam si pe acesta!

Andrew Rayel spune ca este pasionat sa produca muzica electronica cu ajutorul sunetelor din muzica clasica. Este, zic eu, reteta succesului garantat in muzica trance. Fiecare piesa de la Andrew Rayel este o poveste, o poveste spusa cu ajutorul talentului de a imbina muzica clasica si muzica electronica. O productie pe compilatia ASOT 2011, una pe ASOT 2012 si doua pe Universal Religion Chapter 6 (tracklist si preview aici!), volum care va fi lansat in curand.

Cum comentati succesul lui Andrew Rayel pe scena trance?


1 comentariu

  • Dacă scoate piese pe bandă rulantă nu o să ajungă nicăieri. Eu unul m-am cam plictisit de acelaşi tempo pe care îl foloseşte.
    În schimb, "How Do I Know" prinde bine. Aştept videoclipul. happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL