Andy Moor & Ashley Wallbridge - Faceoff (piesa noua)

La 5 ani distanta de la ultima colaborare, Andy Moor si Ashley Wallbridge se reunesc pentru cea de-a treia colaborare. Se numeste "FaceOff" si, uau, ne-a ridicat de pe scaune!

Ce surpriza! Fiind "Tune of the week" in emisiunea A State of Trance de aseara a lui Armin van Buuren, "FaceOff" invie soundul hipermelodic si condimentat cu vocalize inalte cu care Andy Moor si Ashley Wallbridge ne-au obisnuit inainte de 2012. Ne-a fost dor de aceasta combinatie intre linia de bass puternica marca Andy Moor si melodiile fresh ale lui Ashley Wallbridge!

Andy Moor & Ashley Wallbridge - Faceoff (colaborare noua)

 

La vremea lor, am fost mari fani ai pieselor pe care Andy Moor si Ashley Wallbridge si-au pus amprenta. Ne referim atat la Faces (fiind un featuring cu Meighan Nealon lansati in 2009), cat si la World To Turn (feat Gabriela), doua hituri vocal trance de care mereu ne vom aminti cu mare placere.

Fata de cele doua colaborari anterioare, "FaceOff" nu are versuri, insa ne propune acelasi vibe pozitiv pe care orice trance doreste sa il auda in seturile trance pe care le asculta. Noua colaborare dintre cei doi britanici a fost lansata astazi, 2 iunie, cu labelul Armind pe care Armin van Buuren il gestioneaza in cadrul Armada Music.

Hit or not?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL