Andy Moor si Lange au lansat prima piesa sub proiectul comun Stadium4: Unity

La 2 ani de la anuntarea proiectului Stadium4, Andy Moor si Lange vin in sfarsit cu prima piesa sub acest nume, "Unity."

De-a lungul timpului, Andy Moor si Lange si-au remixat piesele unul altuia, au mixat impreuna si au colaborat pentru doua piese, aceasta prietenie ducandu-i in cele din urma in 2015 la concluzia ca ar trebui sa incerce un proiect comun, "Stadium4". Chiar daca prima productie lansata sub proiectul comun s-a lasat asteptata, ascultand "Unity" putem spune lejer ca suspansul a meritat. 

Andy Moor & Lange pres. Stadium4 - Unity (colaborare noua)

"Unity" s-a auzit in premiera joi, 23 februarie, in emisiunea A State of Trance a lui Armin van Buuren, primind totodata titlul de "tune of the week". Asta dupa ce prima productie marca Stadium4 a fost intens testata la evenimente atat de Andy Moor, cat si de Lange. 

In 2016, cele doua legende ale muzicii trance n-au avut foarte evenimente si aparitii impreuna, insa 2017 se anunta foarte productiv pentru monikerul Stadium4. Pana atunci, sa trecem in revista colaborarile anterioare dintre Andy Moor si Lange. In toamna, v-am invitat sa ascultam impreuna superbul remix al lui Hazem Beltagui pentru "Stadium Four". In 2014, am incheiat anul cu "Top of The World" in topul nostru trance anual.

Ce asteptari aveti de la acest proiect comun Andy Moor + Lange?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL