Andy Moor si Somna marcheaza 150 de release-uri AVA cu "Look Back"

Pentru a celebra 150 de release-uri ce poarta stampila AVA Recordings, legenda Andy Moor si partenerul sau Somna au colaborat pentru un instrumental progressive trance comun.

Fondat in urma cu fix 10 ani de Andy Moor, exact in perioada in care acesta intra in inimile tuturor cu piesele sale progressive trance inconfundabile ca linie de bass si ca vocaluri "chopped", AVA Recordings este astazi unul dintre cele mai respectate si urmarite labeluri trance. "Look Back" este sampania pe care Andy Moor si Somna o deschid pentru noi odata cu acest moment aniversar.

Andy Moor & Somna - Look Back (AVA 150 special)

Pentru release-ul AVA150, si-au unit fortele pe de o parte Andy Moor, fondator al casei de discuri si om de baza al brandului, respectiv canadianul Somna, care, in 2 ani si jumatate de cand a intrat la AVA Recordings, a devenit nu doar colaborator obisnuit al lui Andy Moor, ci si manager si A&R la aceasta casa de discuri atat de cunoscuta in lumea trance.

Ca fapt divers, primul single al lui Somna la AVA a fost "Because You're Here", lansat in octombrie 2014. De atunci si pana acum l-a remixat pe Andy Moor de mai multe ori si a colaborat cu el pentru "One Thing About You", release-ul cu numarul 100 al AVA Recordings. In numai intr-un an si jumatate, iata, AVA a avut 50 de coperti sub comanda lui Somna.

De-a lungul timpului, Andy Moor a propulsat, prin AVA Recordings, nume precum tyDi, Orkidea, Ashley Wallbridge, David Forbes, Faruk Sabanci, Somna si multi altii. Intre decembrie 2008 si august 2014, AVA a fost sublabel al Armada Music. Acum apartine de Black Hole Recordings.

Care este piesa voastra favorita de la AVA Recordings?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL