Arash feat. Helena - One Day (piesa noua)

Arash si Helena vin cu videoclipul pentru One Day, cel mai nou single al lor impreuna. O poveste care ii duce peste tot pe planeta, in ceea ce pare a fi o cursa contra cronometru pentru a se intalni.

One Day este o piesa inclusa pe cel de-al patrulea album Arash, iar pana acum cei doi au avut succes cu melodiile lor, gandite in aproximativ acelasi stil- Broken Angel sau Pure Love.

Urmariti mai jos finalul povestii.

Noi nu suntem prea departe de muzica cu influente orientale, probabil de aceea Arash a avut asa de mare succes la radiourile romanesti si nu numai. Acum putem asculta Jason Derulo cu Talk Dirty, iar Faydee a cucerit posturile cu Can't Let Go. Recent, a venit si cu un featuring cu Costi Ionita pentru piesa Beautiful Girl.

Ce ziceti de piesa? Videoclipul vi se pare inspirat?


2 comentarii

  • 1. robertcj in 13.03.2014 /20:48

    Nu exista niciun al patrulea album Arash....precum scrie pe contul de youtube al lui Arash acesta este single-ul de promovarea al noului album. "She makes me go" a fost un EP nu album iar piesa asta cu siguranta nu a fost pe acel EP ca sa fie "inca" o piesa de pe acel EP cum afirmati in articolhappy

  • @robertcj - eu am citit ca ar lansa un al patrulea album, unul care ar fi trebuit sa apara inca din 2013 happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL