Ariana Grande - Somewhere over the Rainbow (cover)

Dupa concertul pe care l-a sustinut alaturi de mai multe vedete pe 4 iunie pentru victimele atentatului de la Manchester, Ariana Grande lanseaza si un single caritabil. Somewhere over the Rainbow, o piesa clasica a genului musical e alegerea perfecta pentru mesajul pe care cantareata vrea sa il transmita.

In urma concertului care i-a adus pe aceeasi scena pe Justin Bieber, Take That, Robbie Williams, Miley Cyrus sau Katy Perry s-au strans peste 10 milioane de lire sterline in fondul We Love Manchester, care sustine victimele atacului de pe 22 mai. De altfel, si toate incasarile de pe urma acestei piese vor fi adaugate la acelasi fond caritabil, iar o parte din incasarile single-ului One Last Time vor fi transferate tot pentru ajutorul si sustinerea celor care au avut de suferit de pe urma atacului terorist de la Manchester.

Cantareata si-a reluat acum turneul Dangerous Woman, primul concert dupa atac avand loc la Paris, dupa ce initial s-a speculat ca isi va anula intreaga serie de show-uri. Albumul cu numarul trei din cariera Arianei Grande a fost lansat in primavara anului trecut si a dat patru single-uri, cel mai de succes fiind, de departe, colaborarea cu Nicki Minaj - Side to Side. A mai promovat single-urile Into You, Dangerous Woman si, cel mai recent, Everyday.

Va place versiunea ei pentru acest clasic Judy Garland?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL