Ariana Grande, Cashmere Cat - Quit (piesa noua)

Cashemere Cat si Ariana Grande se pare nu pot sa nu lanseze piese impreuna, asa ca dupa doua track-uri, o ascultam si pe a treia. Quit merge pe aceeasi linie melodica precum precedentele lansari, dar cu mesaje ceva mai mature si mai departe de zona pop-friendly pe care Ariana o abordeaza.

Quit e inclusa pe cel mai recent album Cashemere Cat, 9 si e o productie la care si-au adus aportul Ariana, Sia, Benny Blanco si Frank Romano. Cashemere Cat si Ariana Grande au mai lansat impreuna Be My Baby si Adore.

Ariana Grande lucreaza deja la un nou album, iar zvonurile spun ca ar urma sa fie produs de Pharrell, insa pana acum nu s-a confirmat nimic. Cel mai recent album al Arianei este Dangerous Woman, care a dat single-uri precum Into You, Side to Side, un nou featuring de succes cu Nicki Minaj si Everyday. Intre timp, a bifat o aparitie pe coloana sonora a filmului Beauty and the Beast si impreuna cu John Legend a facut un remake pentru versiunea cantata in original de Celine Dion, si apare si pe un nou track Calvin Harris, Heatstroke. 

Ce ziceti de aceasta piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL