Ariana Grande feat. John Legend - Beauty and the Beast (piesa noua)

Ariana Grande si John Legend ne ofera versiunea integrala a trackului care se gaseste pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume - Beauty and the Beast.

Track-ul e, de fapt, un cover dupa versiunea originala cantata de Celion Dion si Peabo Bryson, pe care o gasiti mai jos. Unele voci spun deja ca varianta lor e usor dezamagitoare pentru ca au incercat sa se tina aproape de original, iar vocile lor nu se ridica la nivelul lui Celine si Peabo Bryson. In plus, versiunea din 1991 a primit si trei premii importante: un Glob de aur, un Oscar si un Premiu Grammy

Filmul in care Emma Watson joaca rolul Bellei si Dan Stevens pe al Bestiei va aparea in cinematografe pe 17 martie, insa coloana sonora va fi lansata pe 10 martie si va include doua noi single-uri cu Celine Dion si Josh Groban. Ariana Grande vine dupa un an foarte bun, in care cel de-al treilea album al ei a dat hituri precum Let Me Love You, in featuring cu Lil Wayne, Into You si Side to Side, o colaborare cu Nicki Minaj. Nici John Legend nu sta mai rau,  a lansat discul Darkness & Light, iar primul single promovat, Love Me Now, a avut un impact in topuri. 

Ce ziceti, cine are versiunea mai buna?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL