Ascult-o pe Alexandra Stan cantand in catalana!

Alexandra Stan a cântat în catalană la un eveniment caritabil din Barcelona. Artista a fost invitată să contribuie la realizarea albumului intitulat “La Marató”, care este de fapt un proiect caritabil, iniţiat de televiziunea catalană TV3, din Barcelona.

Evenimentul a fost celebrat printr-o transmisiune live de 15 ore pe TV3, în cadrul căreia Alexandra Stan a impresionat publicul spaniol, cântând piesa “Sóc Forta”, care este varianta catalană a piesei “Strong Enough”, cântată de Cher.

Alexandra Stan, care este cap de afiş in campania de promovare a acestui album, a cântat alături de alte nume importante din muzica, precum Laura Pausini şi Rosario Flores. 

Înfiinţată în 1992, acţiunea de caritate La Marató de TV3 a reuşit de-a lungul anilor să strângă milioane de euro pentru diferite cauze, de la boli incurabile până la boli rare. În ediţia din acest an, banii vor merge către studiul bolilor de inimă, strângându-se, în cele 15 ore de emisie, fabuloasa sumă de 9 milioane euro.
 

Nu doar artiştii s-au implicat în strângerea banilor pentru o cauză nobilă, ci şi oamenii obişnuiţi care şi-au arătat interesul pentru acţiunea de caritate prin realizarea unor flash mob-uri pe piesa Alexandrei Stan, "Sóc forta".

Asculta AICI noul single al Alexandrei Stan cu Connect-R - Vanilla Chocolat!

Taguri: alexandra stan

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL