Asculta noua piesa Destiny's Child - Nuclear!

Destiny's Child ne ofera un nou track- Nuclear, iar noi puteam sa il ascultam inainte de lansarea oficiala a albumului Love Songs. Reuniunea celui mai de succes grup feminin al anilor 2000 suna bine.

Piesa are soundul specific Destiny's Child, e o balada produsa de Pharrell si scrisa de Michelle Williams, James Fauntlero si Lonny Bereal, Nuclear fiind prima melodie lansata de grup de la albumului lor Destiny Fullfilled din 2004.

PLAY!

Dupa noua ani de pauza grupul revine si deja zvonurile ca vor canta impreuna la Super Bowl s-au intetit, asa ca la inceputul lunii februarie ne asteptam sa fim cu totul dati pe spate. Beyonce este unul dintre cei mai buni entertaineri la ora actuala, iar un show de asemenea dimensiuni clar va intra in topul celor mai bune, pentru ca nu lasa nimic la voia intamplarii. Strategia de marketing e foarte bine gandita, cu o aparitie in GQ ce include referiri clare la meciul de fotbal, un nou album la care a lucrat cu Timbaland si Pharrell dar si reuniunea Destiny's Child. Love Songs va aparea pe 29 ianuarie, iar tracklistul complet il gasiti aici.

Cum vi se pare noul single Destiny's Child?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL