Asculta noul single Delia - Doar pentru tine!

Delia vine cu un nou single special si sensibil, Doar pentru tine. Piesa se anunta a fi un viitor hit, mai ales datorita versurilor care se potrivesc oricarei relatii care nu mai merge.

 

Delia nu e genul de artist care sa astepte sa ii pice piesele, asa ca a inceput sa participe la sesiunile din studio pentru a-si pune amprenta asupra melodiilor pe care le canta. Ultimele trackuri pe care le-am ascultat au purtat o parte din Delia in ele, asa cum este cazul si noii lansate - Doar pentru tine.

Ascultati mai jos, e o piesa produs de F. Charm, cu o chitara trasa de Alex Turcu, iar versurile si linia melodica sunt scrise de Delia, deci profund personale.

”Doar pentru tine este o balada pop - rock ce transmite sensibilitate si multa emotie. Piesa este inspirata din dragoste si din lipsa ei. Uneori relatiile nu mai merg si nu din motive grave. Este exact ce am simtit eu candva, vorba cu vorba, cuvant cu cuvant. E din suflet pentru suflete...”

Nu e prima oara cand Delia lucreaza alaturi de F. Charm, ei au lansat impreuna Aproape de tine, ce a prins foarte bine pe radio si pe posturile de muzica. Apoi, cantareata si-a pus amprenta pe urmatoarele lansari, inclusiv cea pentru Doi in unu, cu Mihai Bendeac, featuring ce a starnit atat de multe controverse si care nu a fost primit la radio. Recent, Delia a lansat o piesa si impreuna cu Gojira si Planet H - In Culori, aratand ca e deschisa oricaror tipuri de colaborari muzicale.

Va place Doar pentru tine? Ar merita sa fie difuzata pe radio?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL