Asculta noul single Justin Bieber - What Do You Mean!

Desi mai era o singura zi pana la lansarea oficiala, noul single Justin Bieber a scapat pe net. What Do You Mean e o surpriza placuta de la tanarul canadian, o piesa cu versuri mult mai mature, un pic de EDM si influente luate de pe plajele Caraibelor.

 

Intoarcerea la muzica a lui Justin Bieber a fost bine planificata de managementul sau si se pare ca pustiul rebel s-a cumintit si a inteles ca daca mai vrea cariera trebuie sa lase prostiile si sa revina la lucrurile de baza - muzica si showurile. Biebs a facut show saptamana trecut la festivalul organizat de Billboard, iar astazi il ascultam cu un nou single produs de Skrillex care se pare ca primeste numai aprecieri din toate partile.

 Revenirea lui Justin Bieber a fost foarte bine coordonata - tanarul cantaret a inteles ca trebuie sa lase prostiile la o parte, a iesit din ochii lumii o perioada si s-a tinut departe de scandaluri. Apoi a aparut la Comedy Central Roast, unde mai multe vedete l-au urecheat pentru prostiile facute, Biebs recunoscand ca a fost exagerat, dar ca a crescut si se maturizeaza. Apoi a urmat single-ul cu Skrillex si Diplo, Where Are U Now, o piesa care s-a bucurat de un super succes si a prins foarte bine, in ciuda faptului ca e un featuring cu un artist ce are si o multime de hateri si detractori. In plus, piesa What Do You Mean a beneficiat de sustinerea unor vedete ca Ed Sheeran, Britney Spears, Shaquille O' Neal, Chris Martin, Ariana Grande sau Ellen DeGeneres si chiar Marnie the Dog. 

Va place noul single Justin Bieber? 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL